Thursday, May 21, 2009

It's

Vihreää teetä liian suuresta kupista, japanilaista poppia, Prince Diaries, appelsiineja, lohkeilleet kynsilakat, sadetta ikkunan toisella puolella. Huomenna kirpparille ja ehkä sisustuskauppoihin. Hiukset nutturalla sekaisin, mansikan tuoksu, kapea ranne. Olisi kiva istua kirjastossa lukemassa runoja tai hipsutella marmorilattialla Kreetalla.

Sunday, May 17, 2009

Kevyttä liitoa

Ilmassa lentää hirmuisesti valkoisia haituvia tietyistä puista. Suloista seurata haituvien leikkiä puiden lehvästöissä, talojen katoilla, sinistä taivasta vasten.

Saturday, May 16, 2009

Friday, May 15, 2009





Sunday, May 10, 2009

Sekasorto

Mitä tulee kun nämä kaikki iskevät niin pukeutumis- kuin sisustustyylissäkin yhtä kovasti: polka dotsit ja kaikki suloinen hempeine väreineen, skandinaavinen luonnonläheinen ja pelkistetty tyyli, intialaiset värit, kimallus ja runsaus, musta-valkoisuus terästettynä kirkkaalla värillä tai nudella, peltilaatikot ja punoskorit, tropiikin ja meren ja aavikon inspiraatio.

=

Joku on eksyksissä tyylistään.

Friday, May 8, 2009

Hämyvärejä

Haluaisin jonnekin missä aamu-usva nousee pieneltä joelta suuresta, vehreästä kanjonista, taustalla lumihuippuiset vuoret. Hämyisen sininen taivaanranta ja aikaa itselle. Pois materialismista ja kiireestä.

Friday, May 1, 2009

Tyhjää

Aamut juoksee enkä saa mitään

aikaan.