Tuesday, December 29, 2009

Kirjoitan..

Olisi niin kiva saada kirjeitä. Oikeita kirjeitä, käsin kirjoitettuja. Ehkä vähän sateessa kastuneita ja rypistyneitä, tiiviisti pakattuja, kaikista sanoista ei ehkä saisi selvää ja pitäisi arvailla. Mutta paperi voisi olla vihreää tai sinistä tai vaikka aasianpunaista, ei olisi pelkkää valkoista ja tylsää Times New Romania.

Mutta kun enhän minä itse jaksaisi tai osaisi tai muistaisi kirjoittaa, niin kuka kumma minulle muka kirjoittaisi?

Don Huonojen Kirjoitan-biisi on ihana, olisi hauskaa kirjoittaa ajatuksia ja heittää kirje pullon sisässä virran vietäväksi: toivottavasti sen löytäjä hymyilisi ajatuksille - olisi ihana niin piristää tuntemattoman päivää :)

Monday, December 28, 2009

Haluaisin vain..

..

napsia mandariinin palasia ja
kuunnella vedenkeittimen sihinää
vaaleanpunaisessa hupparissa
hiukset enkelikiharoilla
stressaamatta mistään.

Tyhjästä.
Virtuaalijutuista.

Sunday, December 27, 2009

Saturday, December 26, 2009

Muuten..

.. ensi kesänä olisi ihana käyttää pelkkiä vanhoja läpsyjäni, keltaisia kumisaappaita ja tallustella lenkillä paljain jaloin, istua laiturilla topissa ja shortseissa joissa jalat eivät näyttäisi puolikkailta ryhävalailta ja antaa auringon raidoittaa sitten toivottavasti taas oranssit hiukset.

Ah, kesäunelmia TAAS! Voisi kuvitella etten pidä muista vuodenajoista. Mutta oikeasti rakastanrakastanrakastan pakkasta kun puut poksuu ja lumi narskuu ja pakkasukko nipistelee posket punaisiksi, kun hengitys höyryää ja kirkkaat tähdet loistaa tummansinisellä satiinitaivaalla. Ja kun pyryttää ja voi katsella sitä tuiskuavaa lunta takan lämmössä kaakaota hörppien ♥

Ja rrrrakastan myös kun kirjavat lehdet lentelee ja pyörteilee ja kuura peittää maan ♥

(Mutta kevään muistan usein vain ankeana, tosin silloin aurinko on täydellisin ikinä!)

Monday, December 21, 2009

Tunne

Katselen lentokoneen nousua

ja nieleskelen

kyyneliä.