Saturday, November 14, 2009

Haaveilen..

tummanvihreästä ruohosta ja sen tuoksusta, auringosta olkapäillä, silmien räpyttelystä valon yhtäkkisessä kirkkaudessa, kauppojen kylmistä laattalattioista, tasaisesta rusketuksesta, kuikkien huhuilusta, laineista pyöreillä kivillä..

niin monesta kesään liittyvästä että nuo kaikki asiat sotkeutuvat yhdeksi lämpimäksi, vihreäksi, kukkien tuoksuiseksi palloksi.

Mutta en ole tyytymätön tähän raakaan tuuleenkaan joka yrittää estää minua pääsemästä kauppaan, ei haittaa vaikka pilvet roikkuvat matalalla tylsinä ja harmaina tiputtamatta kuitenkaan sisältöään valkoisena untuvana, ei haittaa vaikka maa on kova ja ruoho huuruista. On hyvä olo :)

Thursday, November 5, 2009

Ihana lumi, ihana ystävyys!

Eri kokoisia, muotoisia ja mallisia painalluksia vastasataneen, narskuvan lumen pinnalla, katuvalojen keiloissa tupruavaa lunta kun kävelin ystävän luota kotiin =)

Wednesday, November 4, 2009

rusahdukset - teippiä anyone?

Kuvani häilyy polttavan teen höyryävällä pinnalla. Painan etuhampaat mukin kovaa, paksua reunaa vasten ja annan niin tuttujen mutta niin kaukaisten saksalaisten r-kirjainten rusahdella korviini. Sylissäni makaa kirja jossa tunnelma on haikea, jotain unenomaista ja kaunista jota kuitenkin tahdon nyt paeta. Nyt kun sormet tippuvat näppäimistölle raskaiden sadepisaroiden tavoin. Kun mieleni on jälleen yhtä mylläkkää ja epävarmuutta ja ristiriitaisuuksia --.

Monday, November 2, 2009

Mistä on hyvät päivät tehty?

Ainakin syksyn ensimmäisestä päiväpakkasesta, kavereista, huolellisesta kanien hoidosta, sukkuloinnista kirjaston hyllyjen välissä, hölkkälenkistä kuutamon ja katulamppujen valossa, puolen tunnin venyttelyistä, mangosaippuasta ja hiusten tehohoidosta sekä ahkerasta läksyjen teosta ♥